top of page

La dispozitia dumneavoastra cu:

noi01.jpg
vvvxa(02).jpg
noi03.jpg
h06.jpg
h03.jpg
h19.jpg
h04.jpg
h05.jpg
h01.jpg

SEJURURI IN DELTA DUNĂRII, CAZARE PE HOTELUL PLUTITOR FINESSE, PARTIDE DE PESCUIT ŞI BIRDWATCHING 

Care sunt beneficiile hotelului plutitor Finesse ? me.

De la bun început principala activitate a firmei s-a axat pe turism şi comerţ cu echipamente de pescuit sportiv. Ne bucuram că aţi ales sa faceţi cunostinţă cu noi. Echipa operativă de pe hotelul plutitor BALZER, vă stă la dispoziţie oricând. Numai cu noi puteţi cunoaşte în fiecare anotimp o altă faţă a Deltei Dunării.

Puteţi avea parte de adrenalină, pescuind vă puteţi distra sau pur şi simplu vă puteţi relaxa asistând la incredibilul spectacol oferit de natura.

Hotelul Plutitor este soluţia ideală de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii si de a beneficia totodata de standardele de confort sporit pe care vi le ofera un hotel normal.

Programele noastre sunt diversificate in functie de cerintele clientilor, situatia nivelului Dunarii si a conditilor climaterice zonale. In cadrul programelor noastre, va stam la dispozitie cu diverse facilitati.

M18.jpg
h17.jpg
h16.jpg
h13.jpg
ex08.jpg
ex07.JPG
ex05.jpg
2excursii(4).jpg
1excursii(12).jpg

Agrement: barci cu rame,barci cu motor, salupe rapide, ski nautic, banana jet ,discoteca profi,etc.

 

Pescuit: echipament pentru pescuit sportiv, autorizatii, momeli naturale si artificiale, ghizi specialisti.

 

Ornitologie: suntem primii care, dupa 1990, am inceput programele de birdwatching si de a lungul anilor, am dobandit o experienta vasta, azi putand sa va oferim vizionarea multor specii de pasari care se adapostesc in habitatul Deltei Dunarii.

 

Team-Building: avem capacitatea si logistica de a organiza actiuni cu un numar de pana la 100 de persoane pe hoteluri plutitoare de 4 ****.

 

Concursuri de Pescuit: fiind unul din importatorii de marca in domeniul pescuitului sportiv, cu peste 200 de distribuitori in Romania, organizam concursuri de pescuit de inalt nivel.

 

    In cadrul programelor noastre in Delta Dunarii clientii beneficiaza de urmatoarele facilitati din partea firmei noastre:

 

- cazare(copiii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate in camera cu parintii),

- mic dejun - dejun - cina la bordul hotelului plutitor,

- croaziera in Delta Dunarii cu hotelul plutitor,

- barci cu rame la dispozitia clientilor de la bord,

- excursii cu barci cu motor rapide(2 ore pe zi),

- apa minerala, cafea sau ceai,

- lansete,undite,momeli naturale si artificiale pentru pescuitul sportiv,

- taxe( A.R.B.D.D. - Politia de frontiera - Taxe portuare),

- meniu dietetic sau vegetarian(cu informare prealabila),

- servicii de curatare si congelare a pestelui (atunci cand turistii doresc sa-l ia acasa).

            

Pentru grupurile organizate, tarifele variaza in functie de lungimea traseului si a numarului de persoane platitoare, cu cit grupul are mai multe persoane ,proportional scade si pretul final al excursiei.       

 

    Va aducem la cunostinta ca putem asigura servicii de cazare, masa, agrement si logistica pe hotelurile noastre plutitoare si pentru grupuri mari (intre 25 si 100 persoane). Echipa noastra operativa din Delta Dunarii este oricand la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inalta calitate si profesionalism.

bottom of page