top of page

CONFERINTE - SIMPOZIOANE - ANIVERSARI 

Finesse prezinta locatii magice pentru a gazdui nunta sau aniversarea. In Delta Dunarii noi le oferim pe toate. Ziua dumneavoastra speciala este pe miini sigure cu noi, de la cazare pana la serviciile de masa, divertisment, totul este pregatit ca sa va puteti relaxa si bucura!

 

Cupe de sampanie ridicate si urarile din inima vor reprezenta finalul perfect pentru o zi de nunta romantica intr-o locatie mirifica.

 

Lasati personalul nostru calificat sa creeze nunta visurilor tale si aveti incredere in personalul nostru specializat in evenimente, care va asigura ca fiecare detaliu al nuntii tale este tratat cu cea mai mare grija, pentru a creea acele momente memorabile de care iti vei aminti cu bucurie.

       

Finesse va ofera facilitati inspirate sau neconventionale pentru organizarea conferintelor si evenimentelor  in Delta Dunarii.Daca doriti un amplasament insorit in Delta Dunarii,Finesse are ceva de oferit care sa va intimpine necesitatile pentru organizarea de conferinte si evenimente.

 

Facilitatile moderne a locatiilor include:

         - Videoproiector

         - Retroproiector

        - Flipchart

        - Video,Tv,Dvd

 

Mesele si pauzele de cafea pot fi savurate intr-o liniste deplina in mijlocul unui peisaj salbatic deosebit. Participantii se vor putea delecta in timpul pauzelor cu produse de patiserie si cofetarie, alaturi de sucuri naturale,bauturi calde sau reci.

 

Echipa noastra de profesionisti va poate consilia pentru organizarea unui eveniment de succes.

 

    Va aducem la cunostinta ca putem asigura servicii de cazare, masa, agrement si logistica pe hotelurile noastre plutitoare si pentru grupuri mari (intre 25 si 100 persoane). Echipa noastra operativa din Delta Dunarii este oricand la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inalta calitate si profesionalism.

 

bottom of page