top of page

Program VIP All-Inclusive

Acest program se adreseaza celor care doresc sa faca o excursie mai speciala in Delta Dunarii, fiind privilegiati de o atentie deosebita din partea personalului si avind posibilitatea
de a fi tratati la nivelul de standard VIP .Programul se adreseaza grupurilor compacte intre10 si 18 persoane.Traseul excursiei acopera cele mai salbatice zone din Delta Dunarii iar excursiile si explorarile efectuate au o conotatie deosebita datorita unicitatii lor.
Traseul se va desfasura pe perioada a 4 zile si 3 nopti dupa cum urmeaza:
Prima zi  -  Portul turistic Tulcea - Maliuc- canal Crinjeala – lac Martinca – lac Ciobanica –
Maliuc.
A doua zi -  Maliuc – Gorgova - Crisan – canal Dunarea Veche – canal Cazanel- canal Lopatna, sat Mila 23 – lac Ligheanca – lac Vacaru – lac Fortuna.
A treia zi -  Lac Fortuna-canal Sontea- lac Baclanesti- lac Nebunu- lac Cotcandura-Sireasa.

A patra zi -  Canal Sireasa – canal Mila 35 – Dunarea Mare – Portul turistic Tulcea.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Programul pe zile este structurat astfel:
    Ziua 1 Sosirea turistilor la Tulcea,imbarcarea pe hotel plutitor preluarea camerelor si depozitarea bagajelor. Coktail de primire (sampanie, whisky, votca-martini, icre negre file somon fume) urmat de o prezentare a programului si un film documentar despre Delta Dunarii. Vom naviga pe canalul Sulina trecind pe linga satul Gorgova si ne vom opri la Maliuc. Inainte de cina ne vom imbarca in barcile cu motor si vom explora lacul Martinca, canalul Crinjeala si lacul Ciobanica unde vom vizita o colonie de cormorani si vom avea posibilitatea de a vedea si alte specii de pasari.Cina azi va cuprinde printre altele pana de somn la gratar,salata de scrumbie cu ceapa,placintadobrogeana.
    Ziua 2 Mic dejun bufet. Vom naviga in continuare pe canalul Sulina si apoi pe Dunarea Veche. Ne vom opri pentru a ne plimba cu barcile pe canalul si lacul Cazanel,dupa care ne vom continua periplul croazierei noastre,trecand pe linga satul Mila 23, iar canalul Sontea ne va duce la frumosul lac Fortuna.Dejunul de la bordul navei va cuprinde printre altele: tartine cu icre de stiuca, saramura de crap cu mamaliga, placinta cu mere. Dupa amiaza vom urca putin adrenalina facind curse cu skiul nautic si banana. Seara va incepe cu un foc de tabara si borsul pescaresc traditionalsi se va incheia cu o seara disco – karaoke si concurs de dans.
    Ziua 3 Mic dejun bufet. In aceasta dimineata ne vom imparti in diverse grupe in functie dedorintele noastre: unii vor pescui, altii vor face plimbari cu barcile rapide, altii vor inota si vor face plaja. Ne vom reuni la ora prinzului si sunt sigur ca stiuca umpluta, fileul de biban, va vor satisface gusturile alese. Dupa amiaza vom continua croaziera pe canalul Sontea si ne vom opri in dreptul lacului Nebunu. Cina de seara va incepe cu o degustare de vinuri si va continua cu file de salau bonne femme, crap cu  mujdei de usturoi si multe altele.
    Ziua 4 Mic dejun bufet. In aceasta dimineata vom naviga catre Tulcea pe canalul 36 si in jurul orei 15,00 vom ajunge la Tulcea dar nu inainte de a servi dejunul la bordul navei.

 

 

 

 

 

 

 


 

Pret per persoana  1510 lei   - la un grup de 18 persoane platitoare
Cazare in cabine duble (copiii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate in cam.cu parintii)
• Mic dejun bufet – dejun – cina
• Cocktail de primire (sampanie-icre negre-votca-martini-whisky)
• Bauturi alcoolice si racoritoare incluse in timpul meselor (dejun si cina)
• Cafea - apa minerala - ceai pe tot parcursul sejurului
• Croaziera cu hotel plutitor in Delta Dunarii
• Excursii cu barci cu motor
• Ustensile de pescuit si momeli naturale si artificiale
• Taxe (ARBDD-taxe portuare-taxe politia de frontiera)
• Meniu dietetic si vegetarian (daca este cazul)
• Bar non-stop (bauturi alcoolice si racoritoare)
• Agrement (banana si ski nautic)
• Seara disco – karaoke


    Programul este destinat grupelor compacte de 18 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul va fi comunicat in functie de numarul de persoane platitoare.

 

    Va aducem la cunostinta ca putem asigura servicii de cazare, masa, agrement si logistica pe hotelurile noastre plutitoare si pentru grupuri mari (intre 25 si 100 persoane). Echipa noastra operativa din Delta Dunarii este oricand la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inalta calitate si profesionalism.

bottom of page