top of page

Cazare in hotelul plutitor FINESSE

Sunt cateva modele mai vechi de pontoane dormitoare care navigheaza in prezent pe Dunare dar, ''FLOTEL'' are cateva modernizari cum ar fi:

    Hotelul plutitor, este construit după standardele şi cerinţele U.E. pe 3 nivele.
- La nivelul 1 hotelul dispune de 10 camere bine izolate fonic şi termic, cu 2 paturi (1 matrimonial), dotate cu aer conditionat, baie in camera, ( toaleta si dus cu apa calda), televizor in fiecare camera.
- La nivelul 2 se gaseste restaurantul (sală multifuncţională) dotat cu sistem audio, video, antenă satelit, in suprafaţă de 60 mp, cu aer conditionat, terasa cu umbrar (40 mp). Barul aprovizionat atât cu băuturi alcoolice cat şi răcoritoare. Hrana este preparata intr-o bucatarie spatioasa de 20 mp Tot la acest nivel se află terasa "sun proof" şi punţile de promenadă. Restaurantul, barul si bucataria au izolatie fonica si termica.

- La nivelul 3 se găseşte terasa pentru plajă, amenajată cu şezlonguri şi masuţe

- o constructie maritima, ermetica, cu un etaj, cu acces modern si ferestre, scara interioara care face legatura intre camere si puntea principala.

h02.jpg
vvvxa(02).jpg
teambuilding(98).jpg
noi04.jpg
noi03.jpg
noi01.jpg
h20.jpg
h17.jpg
h16.jpg
h06.jpg
h05.jpg
h04.jpg
h03.jpg
ex05.jpg
convoi-mare1.jpg
convoi-mare.jpg
2excursii(2).jpg

Hotelul mai are în dotare:

- cameră de muniţii,

- ustensile şi accesorii pentru pescuit,

- momeli,

- binocluri şi telescope.


De asemenea hotelul beneficiază de: apa rece/calda in permanenta, calorifere pentru anotimpul rece, aer conditionat, generator electric (25KVA).

 

Hotelul plutitor detine o baza proprie de agrement compusa din urmatoarele:

  • Barci cu visle

  • Barci pentru pescuit dotate cu motoare de 5 Cp

  • Barci rapide cu motoare 150 CP(capacitate 10 persoane)

  • Barci rapide cu motoare    50 CP(capacitate  6 persoane)

  • Banana  jet

  • Ski  nautic

  • Lansete - undite - momeli artificiale si naturale pentru pescuitul sportiv.

 

Toate aceste facilitati permit organizarea si desfasurarea excursiilor in cele mai bune conditii.

Pentru transportul si plimbarile pe canale se pot  folosi in functie de nivelul apelor Deltei Dunarii largimea canalelor  si existenta sanctuarelor de pasari fie barci cu motoare de mica putere  sau barci cu motoare de mare putere. Barcile ultra rapide sunt conduse de personal navigant calificat, iar barcile sunt dotate cu veste de salvare. Daca doriti putina adrenalina atunci folositi banana jetul sau incercati skiul nautic.

Hotelul plutitor este dotat cu echipament profesionist  pentru discoteca(efecte de lumini, masina fum, stroboscop, laser) karaoke, video proiector. Deci avem tot confortul pentru organizarea unor seri de dans si antren deosebite.

 

Pentru a avea o excursie lipsita de probleme va sfatuim sa aveti urmatoarele dotari in timpul excursiilor in Delta Dunarii:

 

    In anotimpul cald

·   jacheta de vint,palarie de soare,bluza cu mineca lunga

·   pantaloni lungi(in sau bumbac),pelerina de ploaie,palarie cu plasa de protectie,ochelari de·   soare

·   crema de soare cu factor de protectie ridicat,crème si  solutii impotriva tintarilor

·   briceag,termos pentru apa potabila

·   incaltaminte (walking boots)usoara si de culoare inchisa pentru plimbarile pe grinduri si insule

In timpul excursiilor cu barcile este bine de a avea huse protectoare pentru aparatele de fotografiat,filmat.De asemeni controlati sa aveti la indemina rezerve de baterii si acumulatori.

 

    In anotimpul rece

·   haine impermeabile si calduroase,este recomandat de a avea si haine de schimb

·   caciula cu protectie de vint,manusi de neopren

·   ghete sau cizme impermeabile

·   ochelari de soare,briceag,termos pentru apa potabila

 

Va rugam a avea in vedere ca excursiile in Delta Dunarii nu sunt lipsite de mici pericole si pentru aceasta trebuie sa fiti constienti ca daca sunteti suferind sau sub tratament trebuie sa aveti la dumneavoastra medicamentatia necesara.Urmind toate aceste mici sfaturi va asiguram ca veti beneficia de o excursie plina de suspans dar mai ales foarte frumoasa si deosebita.

 

    Va aducem la cunostinta ca putem asigura servicii de cazare, masa, agrement si logistica pe hotelurile noastre plutitoare si pentru grupuri mari (intre 25 si 100 persoane). Echipa noastra operativa din Delta Dunarii este oricand la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inalta calitate si profesionalism.

bottom of page